Flurish Kappers Tiel

Flurish Kappers Tiel is een Kapper gelegen aan Laan van Westroijen 10 in Tiel.

Meer informatie over Flurish Kappers Tiel in Tiel

Flurish Kappers is vanaf 1 september 2023 Sjenkels Amersfoort geworden en is verhuisd naar het centrum van Amersfoort. Deze verandering stelt hen in staat om hun klanten een nog betere service te bieden en hun team de mogelijkheid te geven om zich verder te ontwikkelen. Vanaf 1 september hopen ze hun klanten te verwelkomen in hun nieuwe salon aan de Kamp 29 in Amersfoort. Het team van Flurish en Sjenkels kijkt ernaar uit om jou daar te zien. Het contactadres voor Flurish Kappers is amersfoort@sjenkels.nl en het telefoonnummer is 033 200 7580. Het BTW-nummer is NL822568603B01 en het KVK-nummer is 50138723. Het hoofdkantoor van Flurish Kappers is gevestigd aan de Molslaan 92A, 2611 RP Delft. Daarnaast zijn de algemene voorwaarden, het privacy statement en het hygiëneprotocol beschikbaar.

Wil je weten wat Flurish Kappers Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flurish Kappers Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flurish Kappers Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flurish Kappers Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Flurish Kappers Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flurish Kappers Tiel

Bezoekers bekeken ook