Flowers by F R I T S

Flowers by F R I T S is een Winkel voor zijden planten gelegen aan Store-in-store bij SuperLeukWonen, Buitenbulkweg 10 in Tiel.

Meer informatie over Flowers by F R I T S in Tiel

Bij Flowers by Frits kun je terecht voor een uitgebreide collectie kunstbloemen, -planten, -bomen, -grassen, potten en vazen. Ze bieden bijzondere boeketten en losse bloemstelen, maar ook kunstplanten in elke maat. Daarnaast hebben ze een ruime collectie vazen en potten. Flowers by Frits staat voor bloemen en planten zonder zorgen, die bijzonder, trendy en eigenzinnig zijn. Ze bieden merken zoals Silk-ka, Emerald Eternal Green, Nova Nature, DutZ, Eichholtz, Pot & Vaas en nog vele anderen. Ook voor bedrijven bieden ze beplanting en maatwerk aan. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van de producten en de service. De webshop is 24/7 geopend en de showroom is alleen op afspraak te bezoeken. Betalen kan veilig met iDeal.

Wil je weten wat Flowers by F R I T S verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flowers by F R I T S of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flowers by F R I T S? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flowers by F R I T S het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Flowers by F R I T S reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flowers by F R I T S

Bezoekers bekeken ook