Flipje & Streekmuseum Tiel

Flipje & Streekmuseum Tiel is een Museum gelegen aan Plein 48 in Tiel.

Meer informatie over Flipje & Streekmuseum Tiel in Tiel

In het Flipje en Streekmuseum in Tiel wordt de historie van de stad en de regio tentoongesteld. Het museum vertelt de verhalen van de geschiedenis van Tiel, met archeologische vondsten en opgravingen, en geeft een overzicht van de ontwikkeling van de stad door de eeuwen heen. Ook is het museum de thuisbasis van Flipje Tiel, de beroemdste inwoner van Tiel. Het museum laat een groot deel van de Flipje collectie zien en is tevens een educatiecentrum voor kinderen. Vanaf 11 september 2023 is Flipje tijdelijk niet te bezichtigen, omdat de zaal waar hij 'woont' wordt verbouwd. Hij neemt een extra lange vakantie tot eind januari 2024. Het museum is gevestigd in een historisch pand dat oorspronkelijk diende als sociëteit. Het gebouw heeft een rijke geschiedenis en herbergt nu het Flipje en Streekmuseum.

Wil je weten wat Flipje & Streekmuseum Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flipje & Streekmuseum Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flipje & Streekmuseum Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flipje & Streekmuseum Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Flipje & Streekmuseum Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flipje & Streekmuseum Tiel

Bezoekers bekeken ook