Fitness Voigt

Fitness Voigt is een Sportschool gelegen aan Hogestraat 50 in Tiel.

Meer informatie over Fitness Voigt in Tiel

Fitness Voigt is een familiebedrijf dat opgericht is in 1984. Het bedrijf is gevestigd in Tiel en wordt nu gerund door de jongste zoon, Martijn Voigt. Het team bestaat uit dertien gediplomeerde instructeurs met veel ervaring. Fitness Voigt staat bekend om de warme ontvangst, professionaliteit en aandacht voor iedereen. Ze bieden moderne apparatuur, een ruim aanbod aan groepslessen en een respectvolle omgeving waar iedereen zichzelf kan zijn. Ze moedigen geïnteresseerden aan om langs te komen voor een gratis proefles. Het bedrijf heeft ook een Instagram- en Facebookpagina.

Wil je weten wat Fitness Voigt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitness Voigt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitness Voigt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitness Voigt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fitness Voigt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitness Voigt

Bezoekers bekeken ook