Firma J. Oostendorp

Firma J. Oostendorp is een Winkel gelegen aan Waterstraat 100-104 in Tiel.

Meer informatie over Firma J. Oostendorp in Tiel

Oostendorp, een winkel gespecialiseerd in koffie en thee, heeft een nieuwe website: www.Oostendorp.NL. Naast koffiemachines en koffiebonen verkopen ze ook keukenapparaten en keukenspullen. Tijdens de lockdown hebben ze creatieve oplossingen bedacht, zoals werken met kurk. Daarnaast zijn ze gestart met een nieuwe video over de De'Longhi SOUL en hebben ze Hollywood acteur Brad Pitt als ambassadeur aangenomen. Ook introduceren ze de Kenwood KWL90, een compacte maar krachtige keukenmachine. Verder zijn er veranderingen gaande in de Nederlandse internetbranche en hebben ze problemen met hun webwinkel gehad. Ze bieden ook oplossingen voor storingen bij DeLonghi automaten en hebben de status van hofleverancier gekregen. Ten slotte hebben ze meegewerkt aan een aflevering van RTL 4 'Plezier en Passie' over hun 100-jarig jubileum.

Wil je weten wat Firma J. Oostendorp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Firma J. Oostendorp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Firma J. Oostendorp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Firma J. Oostendorp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Firma J. Oostendorp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Firma J. Oostendorp

Bezoekers bekeken ook