Femke's Speelhuis

Femke's Speelhuis is een Kinderopvang gelegen aan Zonnedauw 65 in Tiel.

Meer informatie over Femke's Speelhuis in Tiel

Femke's Speelhuis biedt kleinschalige, flexibele en persoonlijke gastouderopvang in de wijk Passewaaij in Tiel. Ouders kunnen hier hun kinderen in een huiselijke sfeer laten spelen, plezier maken en zichzelf ontdekken en leren kennen. Femke's Speelhuis streeft ernaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen, waarbij plezier, sociale interactie met andere kinderen en het creëren van een thuisgevoel centraal staan. De opvang is beschikbaar op werkdagen van 7:00 tot 18:30, en het is mogelijk om samen met de kinderen de avondmaaltijd te nuttigen, indien gewenst en in overleg.

Wil je weten wat Femke's Speelhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Femke's Speelhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Femke's Speelhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Femke's Speelhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Femke's Speelhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Femke’s Speelhuis

Bezoekers bekeken ook