Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel

Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel is een Kinderopvang gelegen aan Burgemeester Cambier van Nootenlaan 7 in Tiel.

Meer informatie over Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel in Tiel

Fantaziehuis Pompidou is een kinderdagopvang in Tiel waar per direct plekken beschikbaar zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Bij Fantaziehuis Pompidou is er veel speelruimte, zowel binnen als buiten. Er zijn aparte buitenruimtes per groep, en bij slecht weer kunnen de kinderen zich uitleven in de binnenspeelruimte. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen met elk een eigen karakter: een rustige babygroep en een levendige peutergroep. Ze werken met de Piramide methode, waarbij activiteiten binnen een bepaald thema worden ondernomen, aangepast aan de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Het team biedt opvang in een leerzame, creatieve en huiselijke sfeer, waar elk kind individueel wordt gezien en zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen. Op een dag op het kinderdagverblijf worden de kinderen eerst verwelkomd en samen fruit gegeten, waarna er activiteiten worden gedaan die de ontwikkeling van het kind stimuleren. Na de lunch is er tijd voor een dutje en daarna wordt er weer gespeeld tot de ouders komen voor de overdracht.

Wil je weten wat Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fantaziehuis Pompidou - Kinderdagopvang Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Pompidou – Kinderdagopvang Tiel

Bezoekers bekeken ook