Fantaziehuis Minoes - Peuteropvang (VVE) Tiel

Fantaziehuis Minoes - Peuteropvang (VVE) Tiel is een Peuterspeelzalen gelegen aan Grotebrugse Grintweg 16 in Tiel.

Meer informatie over Fantaziehuis Minoes - Peuteropvang (VVE) Tiel in Tiel

Fantaziehuis Minoes is een warme en gezellige peuteropvang in Tiel. Ze werken met thema's en activiteiten in een vast ritme om peuters een veilige leeromgeving te bieden. Ze hebben een grote buitenspeelplaats en een speelhal waar kinderen kunnen fietsen en klauteren. Op deze locatie wordt gewerkt met een speciaal programma voor- en vroegschoolse educatie (VVE) voor kinderen vanaf 2,5 jaar die extra stimulering in hun ontwikkeling nodig hebben. Alle medewerkers zetten het kind op nummer 1 en bieden zorg op maat. Een dag op de peuteropvang begint met het verwelkomen van de peuters en het bespreken van eventuele bijzonderheden met de ouders. Daarna zijn er leuke activiteiten en uitdagend speelgoed. Rond half 10 wordt er gezamenlijk opgeruimd en fruit gegeten. Er wordt spelenderwijs geleerd, waarbij taal, spel, muziek, zang, dans en beweging worden gebruikt. Bij goed weer gaan de kinderen naar buiten om te fietsen en rond te rennen. Na het buitenspelen is er vrij spel, waarbij kinderen kunnen tekenen of spelen in de poppen- of bouwhoek. De ochtend vliegt voorbij en dan is het alweer tijd om naar huis te gaan. De pedagogisch medewerker laat de ouders weten hoe het ging en de tekeningen worden mee naar huis genomen.

Wil je weten wat Fantaziehuis Minoes - Peuteropvang (VVE) Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Minoes - Peuteropvang (VVE) Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Minoes - Peuteropvang (VVE) Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Minoes - Peuteropvang (VVE) Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fantaziehuis Minoes - Peuteropvang (VVE) Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Minoes – Peuteropvang (VVE) Tiel

Bezoekers bekeken ook