Fantaziehuis Krullevaar - Peuteropvang Tiel

Fantaziehuis Krullevaar - Peuteropvang Tiel is een Kinderdagopvang gelegen aan Wadensteinlaan 46A in Tiel.

Meer informatie over Fantaziehuis Krullevaar - Peuteropvang Tiel in Tiel

Fantaziehuis is een kinderopvangorganisatie die verschillende soorten opvang aanbiedt, zoals kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar en peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar. Ze hebben een bijzondere aanpak genaamd Open Ended Play, waarbij ze het spel van kinderen bevorderen. Daarnaast bieden ze ook speciale activiteiten aan, zoals het Mini Aanbod en een muziekkwartiertje. Marcel van Herpen, een expert op het gebied van pedagogisch leiderschap, heeft een inspiratielezing gegeven voor ouders van Fantaziehuis. Fantaziehuis opent binnenkort nieuwe locaties in Houten en Beesd. Elk Fantaziehuis heeft een eigen karakter en ze kijken samen met het team van pedagogisch medewerkers hoe ze dit het beste kunnen vertalen voor de kinderen en ouders. Ze zijn partner in ontwikkeling en benadrukken de kracht van samenwerking.

Wil je weten wat Fantaziehuis Krullevaar - Peuteropvang Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Krullevaar - Peuteropvang Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Krullevaar - Peuteropvang Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Krullevaar - Peuteropvang Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fantaziehuis Krullevaar - Peuteropvang Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Krullevaar – Peuteropvang Tiel

Bezoekers bekeken ook