Fantaziehuis Kizzebis - Peuteropvang (VVE) Tiel

Fantaziehuis Kizzebis - Peuteropvang (VVE) Tiel is een Peuterspeelzalen gelegen aan Burgemeester Schullstraat 1 in Tiel.

Meer informatie over Fantaziehuis Kizzebis - Peuteropvang (VVE) Tiel in Tiel

Fantaziehuis is een kinderopvangorganisatie waar kinderen van verschillende leeftijden terecht kunnen. Ze bieden kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar, buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar en peuteropvang voor kinderen van 2-4 jaar. Bij Fantaziehuis wordt de ontwikkeling en opvoeding van kinderen gestimuleerd door middel van verschillende activiteiten, zoals Open Ended Play en Mini Aanbod. Daarnaast worden er ook speciale evenementen georganiseerd, zoals Modderdag en muziekcursussen. Marcel van Herpen, een expert op het gebied van pedagogisch leiderschap en coaching, heeft een inspiratielezing gegeven voor ouders van Fantaziehuis. Fantaziehuis opent binnenkort ook nieuwe locaties in Houten en Beesd. Elk Fantaziehuis heeft zijn eigen unieke karakter en probeert dit op de beste manier over te brengen op de kinderen en ouders. Fantaziehuis is meer dan alleen kinderopvang, het is een partner in de ontwikkeling van kinderen.

Wil je weten wat Fantaziehuis Kizzebis - Peuteropvang (VVE) Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Kizzebis - Peuteropvang (VVE) Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Kizzebis - Peuteropvang (VVE) Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Kizzebis - Peuteropvang (VVE) Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fantaziehuis Kizzebis - Peuteropvang (VVE) Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Kizzebis – Peuteropvang (VVE) Tiel

Bezoekers bekeken ook