Fantaziehuis De Regenboog - voorheen Flattekat Peuteropvang (VVE) Tiel

Fantaziehuis De Regenboog - voorheen Flattekat Peuteropvang (VVE) Tiel is een Peuterspeelzalen gelegen aan Meester Rinkstraat 19 in Tiel.

Meer informatie over Fantaziehuis De Regenboog - voorheen Flattekat Peuteropvang (VVE) Tiel in Tiel

Fantaziehuis De Regenboog is een peuteropvang gelegen in basisschool De Regenboog in Tiel. Ze werken samen met de school om de doorgaande leerlijn te stimuleren. De locatie is sfeervol ingericht met verschillende hoeken en uitdagend speelgoed. Buiten is er een zandbak en een glijbaan, en voldoende ruimte om te rennen, spelen en fietsen. Op deze locatie wordt er gewerkt met een methode voor- en vroegschoolse educatie (VVE), speciaal gericht op kinderen vanaf 2,5 jaar die extra stimulering kunnen gebruiken voor hun ontwikkeling. De medewerkers zetten het kind op nummer 1 en bieden zorg op maat. Een dag op de peuteropvang begint met het verwelkomen van de peuters en het bespreken met de ouders hoe het gaat. Daarna zijn er leuke activiteiten en uitdagend speelgoed beschikbaar. Rond half 10 wordt er samen opgeruimd en fruit gegeten en water gedronken. Er wordt besproken wat de kinderen daarna willen doen en er wordt spelenderwijs gewerkt aan de ontwikkeling van het kind, zoals het vergroten van zelfvertrouwen en zelfredzaamheid. Als het weer het toelaat, gaan de kinderen naar buiten voor frisse lucht en beweging. Na het buitenspelen is er tijd voor vrij spel, zoals tekenen of spelen in de poppen- of bouwhoek. De ochtend vliegt voorbij en de pedagogisch medewerker laat aan de ouders weten.

Wil je weten wat Fantaziehuis De Regenboog - voorheen Flattekat Peuteropvang (VVE) Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis De Regenboog - voorheen Flattekat Peuteropvang (VVE) Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis De Regenboog - voorheen Flattekat Peuteropvang (VVE) Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis De Regenboog - voorheen Flattekat Peuteropvang (VVE) Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fantaziehuis De Regenboog - voorheen Flattekat Peuteropvang (VVE) Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis De Regenboog – voorheen Flattekat Peuteropvang (VVE) Tiel

Bezoekers bekeken ook