Fantaziehuis Bontebaai - Peuteropvang Tiel

Fantaziehuis Bontebaai - Peuteropvang Tiel is een Peuterspeelzalen gelegen aan Hondsroos 2 in Tiel.

Meer informatie over Fantaziehuis Bontebaai - Peuteropvang Tiel in Tiel

Peuteropvang Fantaziehuis Bontebaai in Tiel biedt een veilige leeromgeving voor peuters, waar thema's en een vast ritme centraal staan. Hierdoor kunnen de peuters spelenderwijs belangrijke sociale vaardigheden ontwikkelen en zich voorbereiden op de basisschool. De medewerkers zetten het kind op nummer 1 en bieden zorg op maat. De praktische informatie, zoals groepen, openingstijden, GGD-rapport en kosten, is te vinden op de website. Een dag op de peuteropvang begint met het verwelkomen van de peuters en het bespreken van bijzonderheden met de ouders. Daarna worden er leuke activiteiten en uitdagend speelgoed aangeboden. Na het eten van fruit en bespreken van de plannen, wordt er op een peutervriendelijke manier gewerkt aan de ontwikkeling van het kind. Bij mooi weer gaan de kinderen naar buiten. Na het buitenspelen is er tijd voor vrij spel, zoals tekenen of spelen in de poppen- of bouwhoek. De ochtend vliegt voorbij en de pedagogisch medewerker informeert de ouder over hoe het ging. Morgen staan er weer andere leuke activiteiten op de agenda.

Wil je weten wat Fantaziehuis Bontebaai - Peuteropvang Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fantaziehuis Bontebaai - Peuteropvang Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fantaziehuis Bontebaai - Peuteropvang Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fantaziehuis Bontebaai - Peuteropvang Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fantaziehuis Bontebaai - Peuteropvang Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fantaziehuis Bontebaai – Peuteropvang Tiel

Bezoekers bekeken ook