Fa. Slagerij Pitlo

Fa. Slagerij Pitlo is een Slagerij gelegen aan Hoogeindsestraat 10 in Tiel.

Meer informatie over Fa. Slagerij Pitlo in Tiel

Bij Pitlo Uw Slager kunt u terecht voor heerlijke specialiteiten en culinaire producten, waarbij aandacht wordt besteed aan het welzijn van dieren. Ze werken met het Limburgs varken (LIVAR), regionaal rundsvlees en kip met een verhaal om zich te onderscheiden binnen het vleesconcept. De medewerkers staan 6 dagen per week klaar om u te voorzien van vakmanschap, advies en lekker vlees. Ze hebben een groot assortiment vlees en ambachtelijke vleesspecialiteiten, lekkere producten uit eigen worstmakerij en hebben veel kennis van hun vlees door jarenlang vakmanschap. Pitlo is al ruim 100 jaar gevestigd aan de Hoogeindsestraat in het bruisende stadshart van Tiel. Voor meer informatie kunt u terecht op hun Facebook pagina of bestel via hun webshop.

Wil je weten wat Fa. Slagerij Pitlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fa. Slagerij Pitlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fa. Slagerij Pitlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fa. Slagerij Pitlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Fa. Slagerij Pitlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fa. Slagerij Pitlo

Bezoekers bekeken ook