EYE&BROWS

EYE&BROWS is een Wenkbrauwbar gelegen aan Westluidensestraat 14 in Tiel.

Meer informatie over EYE&BROWS in Tiel

Bij EYE&BROWS draait alles om wenkbrauwen en wimpers. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals henna wenkbrauwbehandelingen, wenkbrauw lift, permanente wenkbrauwen en het verven van wimpers. Daarnaast bieden ze ook extra's aan, zoals het harsen van het gezicht. Het team van EYE&BROWS werkt samen om ervoor te zorgen dat je de perfecte behandeling krijgt. Ze hebben verschillende specialiteiten en kunnen je helpen de juiste match te vinden. Dus maak een afspraak en loop naar buiten met de beste wenkbrauwen die je ooit hebt gehad.

Wil je weten wat EYE&BROWS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van EYE&BROWS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij EYE&BROWS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EYE&BROWS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar EYE&BROWS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. EYE&BROWS

Bezoekers bekeken ook