Evangelische Gemeente de Hoeksteen

Evangelische Gemeente de Hoeksteen is een Kerk gelegen aan De Hennepe 311 in Tiel.

Meer informatie over Evangelische Gemeente de Hoeksteen in Tiel

Kom naar onze gemeente de Hoeksteen voor een kerkdienst waarin we samen bidden, zingen en luisteren naar een preek. Ook de kinderen worden niet vergeten en kunnen meedoen aan knutselactiviteiten met een bijbels thema. Er is ruimte voor iedereen om bij te dragen en na afloop is er tijd om wat te drinken en bij te praten. Onze kerkdiensten worden wekelijks gehouden op zondagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in zalencentrum "De Avezathen" in Kerk-Avezaath. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hans en Denise de Moei, de voorgangersechtpaar. We hopen je binnenkort vrijblijvend te mogen verwelkomen!

Wil je weten wat Evangelische Gemeente de Hoeksteen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelische Gemeente de Hoeksteen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelische Gemeente de Hoeksteen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelische Gemeente de Hoeksteen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Evangelische Gemeente de Hoeksteen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelische Gemeente de Hoeksteen

Bezoekers bekeken ook