Evangelie Gemeente De Deur Tiel

Evangelie Gemeente De Deur Tiel is een Evangelische kerk gelegen aan Predikbroedersweg 14 in Tiel.

Meer informatie over Evangelie Gemeente De Deur Tiel in Tiel

Evangelie Gemeente De Deur Tiel is een nieuwe pionierskerk in Tiel die zich richt op het verspreiden van het evangelie van Jezus Christus. De kerk houdt zich bezig met wedergeboorte, waterdoop, vervulling met de Heilige Geest en een getuigende levensstijl. Ze organiseren wekelijkse kerkdiensten op zondagochtend en -avond, evenals een bijbelstudie op woensdagavond. De kerk is rolstoelvriendelijk en biedt gratis parkeren. Daarnaast zijn er speciale activiteiten die te vinden zijn in de agenda van de kerk. Voor meer informatie en contactgegevens kunnen bezoekers terecht op de website van de kerk. Het adres van de kerk is Predikbroedersweg 14, 4003 AL Tiel.

Wil je weten wat Evangelie Gemeente De Deur Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evangelie Gemeente De Deur Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evangelie Gemeente De Deur Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evangelie Gemeente De Deur Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Evangelie Gemeente De Deur Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evangelie Gemeente De Deur Tiel

Bezoekers bekeken ook