ETAGO

ETAGO is een Marketingconsultant gelegen aan Burgemeester Stolklaan 39 in Tiel.

Meer informatie over ETAGO in Tiel

ETAGO is een kennisplatform dat praktische kennis, tools en inspiratie biedt voor ondernemers en managers in het mkb die impact willen maken in de verandering. Het platform is bedoeld voor iedereen die zichzelf of zijn bedrijf verder wil ontwikkelen en naar een hoger niveau wil tillen. ETAGO richt zich voornamelijk op cursisten die werkzaam zijn in de technische industrie of specialistische kennis hebben, zoals in de bouw. Naast het opdoen van gerichtere kennis en inspiratie, biedt ETAGO ook de mogelijkheid om nieuwe contacten op te doen die relevant zijn voor je netwerk. Bij ETAGO vind je de kennis en inspiratie die je nodig hebt om te groeien en succesvol te zijn. De cursussen zijn flexibel te volgen en kosten over het algemeen niet meer dan 2 uur per week. Daarnaast zijn er klassikale momenten om contact te hebben met medecursisten en elkaar te motiveren. Met ETAGO werk je aan je planning, kennis en netwerk.

Wil je weten wat ETAGO verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ETAGO of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ETAGO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ETAGO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar ETAGO reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ETAGO

Bezoekers bekeken ook