Elusive Hair & Brows

Elusive Hair & Brows is een Kapper gelegen aan Grote Ronduit 11 in Tiel.

Meer informatie over Elusive Hair & Brows in Tiel

Elusive Hair & Brows is de website van Richelle Briene, een ervaren kapper en wenkbrauwstylist uit Tiel. Na 12 jaar bij Rob Peetoom te hebben gewerkt, heeft ze nu de stap genomen om haar eigen kapsalon te beginnen. Ze is gespecialiseerd in knippen, kleuren en wenkbrauwen harsen. Bij Elusive Hair & Brows staat kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Richelle nodigt klanten uit om samen te kijken naar hun wensen en het beste resultaat te bereiken. Ze hoopt snel nieuwe klanten te verwelkomen en biedt de mogelijkheid om in te schrijven voor de nieuwsbrief. De contactgegevens van Elusive Hair & Brows zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Elusive Hair & Brows verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elusive Hair & Brows of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elusive Hair & Brows? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elusive Hair & Brows het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Elusive Hair & Brows reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elusive Hair & Brows

Bezoekers bekeken ook