Duxilio

Duxilio is een Softwarebedrijf gelegen aan Ambtmanstraat 16 in Tiel.

Meer informatie over Duxilio in Tiel

Wij zijn Duxilio, een jong en dynamisch tech-startup gevestigd in Amsterdam. Ons doel is om innovatieve technologieproducten te bouwen, laten groeien en in te investeren. Eén van onze producten is een software genaamd Lock, Manage, Store en Create, waarmee je jouw privéfoto's kunt beveiligen, beheren, opslaan en albums kunt maken. Met deze software kun je foto's selecteren uit je galerij en deze veilig opslaan met een 5-cijferige toegangscode, vingerafdruk en/of gezichtsherkenning. Je kunt ook albums aanmaken, bewerken en verwijderen om je fotocollecties te organiseren. Wij baseren onze productontwikkeling op diepgaand onderzoek naar onze doelgroepen, die bestaan uit mensen wiens interesses overeenkomen met die van ons. Dit stelt ons in staat om onze gebruikers op de beste manier te begrijpen. We vinden het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, dus neem gerust contact met ons op via Robert van Haaren, Koen Vendrik of Matti van de Weem.

Wil je weten wat Duxilio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duxilio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duxilio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duxilio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Duxilio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duxilio

Bezoekers bekeken ook