DNA Beauty

DNA Beauty is een Kapper gelegen aan Jonathan 7 in Tiel.

Meer informatie over DNA Beauty in Tiel

Bij deze salon kun je terecht voor verschillende behandelingen. Ze zijn gespecialiseerd in keratine behandelingen, waarmee ze pluizig en weerbarstig haar tot wel 90% steiler maken. Daarnaast bieden ze ook knipbeurten aan, waarbij ze luisteren naar jouw wensen en kijken naar jouw gezichtscontouren om een coupe op maat te creëren. Ze zijn ook specialisten op het gebied van haarkleuring, waarbij ze streven naar perfectie en altijd advies geven over het gebruik van olaplex behandelingen voor gezond haar. Voor krullen hebben ze speciale krullenbehandelingen en producten, omdat ze weten hoe belangrijk het is dat krullen goed vallen en niet pluizen. Ook voor heren zijn er goede knipbeurten beschikbaar. Daarnaast hebben ze een collectie accessoires en fashion in de salon. De prijzen zijn een indicatie en kunnen besproken worden in de salon. Ze werken uitsluitend op afspraak, maar als je toch last-minute naar de kapper wilt, kun je een Whatsapp bericht sturen om te kijken naar de snelst mogelijke optie. Je kunt online een afspraak maken en contact opnemen via Whatsapp of e-mail.

Wil je weten wat DNA Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DNA Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DNA Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DNA Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar DNA Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DNA Beauty

Bezoekers bekeken ook