Diervoeders- + benodigdheden W. vd Heuvel

Diervoeders- + benodigdheden W. vd Heuvel is een Supermarkt gelegen aan Lutterveldweg 16b in Tiel.

Meer informatie over Diervoeders- + benodigdheden W. vd Heuvel in Tiel

Bij Diervoeders- + benodigdheden W. van den Heuvel in Tiel kunt u terecht bij een dierenarts die een paar dagen per week aanwezig is. Wim van den Heuvel wil graag goede service bieden en daarom betaalt u alleen voor de vaccinatie, namelijk 28 euro in plaats van een consult van 30 euro. Ook zieke huisdieren worden behandeld tegen een sterk gereduceerd tarief van 30,25 euro per consult. Om genoeg tijd en aandacht te kunnen geven, werkt de dierenarts alleen op afspraak. De dierenarts is elke week op andere dagen aanwezig, maar u kunt minstens een keer per maand op donderdagavond en/of zaterdag terecht. Voor het maken van een afspraak kunt u zich melden aan de kassa of bellen met het telefoonnummer 0344 695213. De dierenwinkel is geopend van maandag tot en met woensdag van 08:30 tot 18:00 uur, op donderdag van 08:30 tot 21:00 uur, op vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Diervoeders- + benodigdheden W. vd Heuvel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diervoeders- + benodigdheden W. vd Heuvel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diervoeders- + benodigdheden W. vd Heuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diervoeders- + benodigdheden W. vd Heuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Diervoeders- + benodigdheden W. vd Heuvel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diervoeders- + benodigdheden W. vd Heuvel

Bezoekers bekeken ook