DeJong&Verder bv

DeJong&Verder bv is een Marketingconsultant gelegen aan Burgemeester Stolklaan 39 in Tiel.

Meer informatie over DeJong&Verder bv in Tiel

Saskia de Jong is een marketeer en mediamaker gespecialiseerd in bouw, techniek en duurzaamheid. Ze helpt merken om impact te maken door middel van contentmarketing en free publicity. Met haar ervaring en expertise zet ze in op de expertstatus van haar klanten, door kennis om te zetten in overtuigende informatie. Saskia is ook actief met eigen initiatieven, zoals het platform ETAGO, de consumentenblog Woontlekker en de podcast SPREX. Ze biedt haar diensten aan in samenwerking met klanten, of ze leert hen hoe ze zelf impact kunnen maken via een cursus. Saskia heeft een lange lijst met klanten en projecten, en publiceert regelmatig blogs over marketing, media en ondernemen. Ze biedt inspiratie en ontwikkelt gratis marketingtools. In haar blogs geeft ze onder andere voorbeelden van white papers, tips voor het opbouwen van een expertstatus en inzichten uit internationaal onderzoek naar contentmarketing in de maakindustrie.

Wil je weten wat DeJong&Verder bv verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DeJong&Verder bv of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DeJong&Verder bv? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DeJong&Verder bv het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar DeJong&Verder bv reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DeJong&Verder bv

Bezoekers bekeken ook