Defix Phone Tiel - Telefoon Reparatie Winkel

Defix Phone Tiel - Telefoon Reparatie Winkel is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Waterstraat 7 in Tiel.

Meer informatie over Defix Phone Tiel - Telefoon Reparatie Winkel in Tiel

Defix Phone is gespecialiseerd in het repareren van smartphones en tablets. Ze bieden een snelle reparatieservice voor particulieren, bedrijven en verzekeraars tegen eerlijke prijzen zonder lange wachttijden. Daarnaast hebben ze een breed assortiment aan accessoires en toebehoren voor elk merk of type toestel. Je kunt zonder afspraak langskomen voor reparaties en service, maar het is wel aan te raden om van tevoren contact op te nemen om te controleren of het gewenste onderdeel op voorraad is. Klanten beoordelen Defix Phone gemiddeld met 4.8 op basis van meer dan 35 reviews. Ze waarderen de top service, goede prijs-kwaliteitsverhouding en vriendelijke medewerkers. Defix Phone heeft winkels in Tiel en Doetinchem, waar je ook terecht kunt voor haal- en brengservice. Op de actiepagina van Defix Phone kun je meer informatie vinden.

Wil je weten wat Defix Phone Tiel - Telefoon Reparatie Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Defix Phone Tiel - Telefoon Reparatie Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Defix Phone Tiel - Telefoon Reparatie Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Defix Phone Tiel - Telefoon Reparatie Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Defix Phone Tiel - Telefoon Reparatie Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Defix Phone Tiel – Telefoon Reparatie Winkel

Bezoekers bekeken ook