De Vree en Sliepen B.V.

De Vree en Sliepen B.V. is een Aannemer gelegen aan Morsestraat 20 in Tiel.

Meer informatie over De Vree en Sliepen B.V. in Tiel

Wij bij De Vree en Sliepen zetten ons in voor een aantrekkelijke en leefbare regio. Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw, kleinbouw of gebiedsontwikkeling, wij hebben de kennis en ervaring om elk project succesvol af te ronden. We zijn niet alleen uitvoerders, maar denken ook mee in de ontwikkelfase. Of u nu particulier bent of een ondernemer, voor al uw bouwgerelateerde vragen kunt u bij ons terecht. Wij hebben specialisten in huis die het gehele bouwtraject beheersen, met één aanspreekpunt voor u als klant. Rivierenland is ons thuis, waar we niet alleen werken maar ook wonen en recreëren. We zijn trots op deze regio en streven ernaar om van elk project een paradepaardje te maken. Op onze website kunt u onze nieuwsberichten en blogartikelen lezen om op de hoogte te blijven van onze projecten. Daarnaast hebben we recent onder andere 11 woningen in Kesteren gebouwd, zijn we bezig met de bouw van 75 appartementen in Veenendaal en renoveren we een woning in Wageningen. U kunt ook ons magazine Balans downloaden om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen onze branche en organisatie. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan staan we voor u klaar!

Wil je weten wat De Vree en Sliepen B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Vree en Sliepen B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Vree en Sliepen B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Vree en Sliepen B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar De Vree en Sliepen B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Vree en Sliepen B.V.

Bezoekers bekeken ook