De Tennis Werkplaats

De Tennis Werkplaats is een Tenniswinkel gelegen aan Weerstraat 20 in Tiel.

Meer informatie over De Tennis Werkplaats in Tiel

De Tennis Werkplaats heeft een nieuwe locatie gekregen in Tiel, op de Waterstraat 71. Daarnaast is de naam van het bedrijf veranderd naar Court Sport. Deze verhuizing en naamsverandering brengen waarschijnlijk verschillende veranderingen met zich mee voor het bedrijf. Het is niet duidelijk waarom ze de verhuizing hebben gedaan en waarom ze hebben besloten om de naam te veranderen. Misschien wilden ze een frisse start maken of hebben ze een nieuwe visie voor het bedrijf. Het is interessant om te zien hoe deze veranderingen het bedrijf zullen beïnvloeden en of het een positieve impact zal hebben op hun klanten en hun dienstverlening.

Wil je weten wat De Tennis Werkplaats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Tennis Werkplaats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Tennis Werkplaats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Tennis Werkplaats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar De Tennis Werkplaats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Tennis Werkplaats

Bezoekers bekeken ook