De Stylist

De Stylist is een Kapper gelegen aan Tolhuisstraat 19 in Tiel.

Meer informatie over De Stylist in Tiel

Kapsalon De Stylist in Tiel is een kapsalon waar je terecht kunt voor fantastisch geconditioneerd haar. De salon is gevestigd aan de Tolhuisstraat 19 en is te bereiken op telefoonnummer 0344 606 551 of via WhatsApp op 06 33051529. De openingstijden van de salon zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 9:00 tot 15:00 uur. Op dit moment werken ze alleen op afspraak. De foto's op de website zijn gemaakt door Gerie Tahapary. Als je meer informatie wilt of een afspraak wilt maken, kun je contact opnemen met de salon.

Wil je weten wat De Stylist verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Stylist of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Stylist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Stylist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar De Stylist reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Stylist

Bezoekers bekeken ook