De Specialiteitenbakkerij

De Specialiteitenbakkerij is een Bakkerij gelegen aan Bedrijvenpark Medel, Biezenwei 25 in Tiel.

Meer informatie over De Specialiteitenbakkerij in Tiel

Bij De Specialiteitenbakkerij draait het om ambacht, kwaliteit en innovatie. Dagelijks bereiden ze in hun bakkerij ambachtelijke taarten met unieke smaken en vormen voor de retail, horeca en foodservice. De bakkers zorgen voor de beste kwaliteit met verse, hoogwaardige ingrediënten. De fabriek van De Specialiteitenbakkerij heeft een enorme capaciteit met aanpasbare productielijnen, waardoor ze diverse producten met hoge kwaliteit kunnen produceren. Ze leveren aan retail, horeca en foodservice en hun taarten worden wereldwijd gewaardeerd. Je kunt hun producten vinden in supermarkten en bij groothandels in 15 landen. Ze bieden verschillende soorten appeltaarten en piehouse taarten aan. Kwaliteit en serveertips zijn belangrijk voor hen en je kunt contact met hen opnemen op het bedrijvenpark Medel in Tiel.

Wil je weten wat De Specialiteitenbakkerij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Specialiteitenbakkerij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Specialiteitenbakkerij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Specialiteitenbakkerij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar De Specialiteitenbakkerij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Specialiteitenbakkerij

Bezoekers bekeken ook