De Panters

De Panters is een Honkbalclub gelegen aan Beethovenstraat 2 in Tiel.

Meer informatie over De Panters in Tiel

Ons laatste nieuws wordt alleen nog op Facebook en Instagram gepubliceerd. In het seizoen '23 zullen we weer druk bezig zijn met leuke evenementen, zoals de Koningsspelen, Family Day, promotie in het centrum en Open Dag. Een nieuw initiatief dat we dit jaar willen starten is recreatief softbal, waarbij iedereen die dat wil kan komen softballen op een doordeweekse avond. Het seniorenhonkbalteam heeft de koppositie in de vijfde klasse A overgenomen na een prachtige overwinning op Domstad Dodgers. Er is ook een nieuw project van de Club van 25 gestart, waarbij er met het geld van de Club van 25 drie grote schermen zijn gekocht voor veilige trainingen. Senioren honkbal had een bijzondere training met speciale gasten: Beeldbrengers, een organisatie die jongeren kennis en ervaring laat opdoen met rapportages en vlogs. Bij de Koningsspelen 2022 waren er veel blije gezichten, met 178 kinderen die een honk- en softbalclinic kregen op het veld van De Panters. De coaches van de seniorenteams hebben besloten om het tweede honkbalteam terug te trekken uit de competitie en de teams samen te voegen. En tot slot, op vrijdag 22 april zijn er weer activiteiten tijdens de Koningsspelen, waarbij zes groepen kinderen leren honkballen.

Wil je weten wat De Panters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Panters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Panters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Panters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar De Panters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Panters

Bezoekers bekeken ook