De Jong Specialiteitenbakkerij B.V.

De Jong Specialiteitenbakkerij B.V. is een Taartenwinkel gelegen aan Biezenwei in Tiel.

Meer informatie over De Jong Specialiteitenbakkerij B.V. in Tiel

De Specialiteitenbakkerij is een ambachtelijke bakkerij die dagelijks talloze taarten met unieke smaken en vormen bereidt voor de retail, horeca en foodservice. Ze staan bekend om hun ambachtelijke kwaliteit en innovatieve smaken. Met een capaciteit van tot wel 100.000 taarten per week kunnen ze diverse producten van hoge kwaliteit produceren in hun moderne fabriek. Deze producten worden geleverd aan retail, horeca en foodservice en zijn te vinden in supermarkten en groothandels. De taarten van De Specialiteitenbakkerij worden wereldwijd gewaardeerd en worden geleverd in 15 verschillende landen. Enkele van hun producten zijn appeltaarten en taarten uit hun exclusieve Piehouse collectie. De bakkerij is gevestigd in Tiel en biedt ook vacatures aan.

Wil je weten wat De Jong Specialiteitenbakkerij B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Jong Specialiteitenbakkerij B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Jong Specialiteitenbakkerij B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Jong Specialiteitenbakkerij B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar De Jong Specialiteitenbakkerij B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Jong Specialiteitenbakkerij B.V.

Bezoekers bekeken ook