De Boekenlegger

De Boekenlegger is een Winkel voor tweedehands boeken gelegen aan Vleesstraat 12 A in Tiel.

Meer informatie over De Boekenlegger in Tiel

DE BOEKENLEGGER in Tiel verkoopt tweedehands boeken in hun winkel en via hun webwinkel. Ze hebben ongeveer 20.000 boeken in verschillende categorieën, van literatuur tot kookboeken, geschiedenis, politiek en economie. De opbrengst van de verkoop is bestemd voor een straatkinderenproject in Tanzania. Mensen kunnen ook boeken doneren voor het goede doel, maar deze moeten wel verkoopbaar zijn. Beschadigde boeken en boeken waar weinig belangstelling voor is, worden niet geaccepteerd. Het adres van de winkel is Vleesstraat 12A in Tiel en ze zijn dagelijks geopend tot 17:30 uur.

Wil je weten wat De Boekenlegger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boekenlegger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boekenlegger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boekenlegger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar De Boekenlegger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boekenlegger

Bezoekers bekeken ook