De Betuwse Motoren Revisie B.V.

De Betuwse Motoren Revisie B.V. is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Newtonstraat 49 in Tiel.

Meer informatie over De Betuwse Motoren Revisie B.V. in Tiel

BMR Tiel is een bedrijf dat zich bezighoudt met alle aspecten van auto's. De broers Almar en Fabian Luisman zijn begonnen met het reviseren van verbrandingsmotoren en hebben hun bedrijf al snel uitgebreid met een garage waar APK-keuringen, onderhoud en reparaties worden uitgevoerd. Ze hebben ook een professionele spuitcabine voor het verrichten van diverse spuitwerkzaamheden. Daarnaast verkopen ze ook occasions. Het is mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een afspraak te maken voor het bezichtigen van de occasions. Je kunt contact opnemen met BMR Tiel voor meer informatie. De openingstijden van de garage zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag op afspraak. De openingstijden van de revisieafdeling zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat De Betuwse Motoren Revisie B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Betuwse Motoren Revisie B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Betuwse Motoren Revisie B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Betuwse Motoren Revisie B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar De Betuwse Motoren Revisie B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Betuwse Motoren Revisie B.V.

Bezoekers bekeken ook