De Barones

De Barones is een Winkel gelegen aan Papesteeg 25 in Tiel.

Meer informatie over De Barones in Tiel

De Barones Tiel is een online woonwinkel die is ontstaan uit een passie voor oude sleetse brocante en industrieel. Het doel is om mooie en unieke items te vinden die een aanvulling kunnen zijn in uw interieur. De webshop is sfeervol en bestaat sinds 2008, waar u 24 uur per dag op uw gemak kunt rondkijken. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met oude vondsten. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verzonden met PostNL. Het is ook mogelijk om de spullen eerst te komen bekijken bij de eigenaren thuis of op te halen. De kenmerken van De Barones Tiel zijn stoer, uniek, sleets, industrieel en authentiek.

Wil je weten wat De Barones verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Barones of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Barones? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Barones het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar De Barones reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Barones

Bezoekers bekeken ook