Daisy's Ice, Coffee & More

Daisy's Ice, Coffee & More is een Sundaerestaurant gelegen aan Westluidensestraat 36 in Tiel.

Meer informatie over Daisy's Ice, Coffee & More in Tiel

Ben je beschikbaar vanaf maart tot november 2022? Kom werken bij de coolste ijssalon van Nederland, Daisy's Den Bosch of Daisy's Tiel! Ze hebben een nieuw product in hun assortiment: bubblewafels met ijs. Een luchtige gebakken bubblewafel gevuld met fruit, ijs, slagroom of chocolade. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe milkshake met Oreo's. Elke maand hebben ze een verrassende aanbieding en je kunt het lekkerste ijs van Nederland proeven bij hun vestigingen in Tiel of Den Bosch. Naast ijs hebben ze ook koffie, gebak en milkshakes. Er zijn positieve recensies van gasten over de ijssalon en ze hebben ook nieuws over de opening van nieuwe vestigingen en vacatures. Solliciteer snel en wie weet word jij de nieuwste Daisy's specialist!

Wil je weten wat Daisy's Ice, Coffee & More verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daisy's Ice, Coffee & More of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daisy's Ice, Coffee & More? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daisy's Ice, Coffee & More het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Daisy's Ice, Coffee & More reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daisy’s Ice, Coffee & More

Bezoekers bekeken ook