Curves Tiel

Curves Tiel is een Sportschool gelegen aan De Kranshof 5 in Tiel.

Meer informatie over Curves Tiel in Tiel

Bij Curves Tiel kun je op een goede manier werken aan je gezondheid, omringd door andere vrouwen die ook fit willen worden en blijven. In slechts 30 minuten kun je een complete cardio- en krachttraining doen. Je kunt Curves Tiel 30 dagen lang uitproberen voor slechts 30 euro of je kunt meedoen aan de gratis fittest. Deze fittest helpt je bepalen of Curves Tiel bij jou past. Vul de antwoorden in en ontvang gratis advies op maat. Curves Tiel is een sportschool speciaal voor vrouwen, met korte en effectieve trainingen, coaches die je helpen je doelen te behalen en een gezellige en open sfeer. De club bevindt zich op De Kranshof 5 in Tiel en de openingstijden zijn tot 30 minuten voor sluitingstijd. Voor vragen of meer informatie kun je bellen naar 0344-633633 of mailen naar tiel@curves.nl.

Wil je weten wat Curves Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Curves Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Curves Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Curves Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Curves Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Curves Tiel

Bezoekers bekeken ook