CrossFit Tiel

CrossFit Tiel is een Sportcomplex gelegen aan Polderweg 13 in Tiel.

Meer informatie over CrossFit Tiel in Tiel

Wij zijn gespecialiseerd in CrossFit, personal training en voedingsadvies. CrossFit is een sport die geschikt is voor iedereen, ongeacht je niveau of leeftijd. De oefeningen kunnen worden aangepast aan jouw eigen capaciteiten en de coaches zorgen voor optimale begeleiding. CrossFit is gericht op kracht, conditie, flexibiliteit, mobiliteit, gezondheid en voeding. Onze faciliteiten zijn uitstekend en we hebben professionele apparatuur. Onze trainers zijn gepassioneerd en willen graag mensen helpen om hun doelen te bereiken. We bieden flexibele lidmaatschapspakketten aan die geschikt zijn voor alle niveaus. Bij CrossFit Tiel geloven we dat sporten leuk moet zijn en dat je moet genieten van de training.

Wil je weten wat CrossFit Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar CrossFit Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Tiel

Bezoekers bekeken ook