Cosyclub Juliën

Cosyclub Juliën is een Sportschool gelegen aan Beethovenstraat 24 in Tiel.

Meer informatie over Cosyclub Juliën in Tiel

Bij Cosyclub Julien kun je terecht voor verschillende groepslessen, small group training, krachttraining en crossbox. Ze bieden enthousiaste groepslessen op elk niveau en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht. Daarnaast kun je verantwoord trainen in de uitgebreide eGym cirkel en zijn er meer dan 40 uur groepslessen per week. Er is ook een fysiotherapeut aanwezig en je kunt al sporten vanaf €29 per maand. Cosyclub Julien heeft ook een uniek GezondFit 10 weken programma en gratis parkeergelegenheid naast de club. Daarnaast bieden ze een uitgebreid buiten- en binnensport programma en kun je je grenzen verleggen bij de outdoor Small Group. Er is ook nieuws over de Active Summer Actie 2023 en de Strong Viking uitdaging.

Wil je weten wat Cosyclub Juliën verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cosyclub Juliën of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cosyclub Juliën? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cosyclub Juliën het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Cosyclub Juliën reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cosyclub Juliën

Bezoekers bekeken ook