Corrie's coffee corner

Corrie's coffee corner is een Restaurant gelegen aan Burgemeester Hasselmanplein 1 in Tiel.

Meer informatie over Corrie's coffee corner in Tiel

Corrie's Coffee Corner & More is gevestigd in het historische pandje de Kiosk, dat dateert uit 1952 en onlangs volledig is gerenoveerd. Het café is gelegen langs de gracht, bij het burgemeester Hasselmanplein / Veemarkt in Tiel. Naast koffie bieden ze ook nog andere producten aan, zoals te zien is op de assortimentspagina van hun website. Je kunt telefonisch bestellen door te bellen naar 0657910856. De website vermeldt ook dat ze gebruik maken van cookies.

Wil je weten wat Corrie's coffee corner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Corrie's coffee corner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Corrie's coffee corner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Corrie's coffee corner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Corrie's coffee corner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Corrie’s coffee corner

Bezoekers bekeken ook