cooldesserts

cooldesserts is een Winkel gelegen aan Passewaaijse Hogeweg 8 in Tiel.

Meer informatie over cooldesserts in Tiel

Deze samenvatting gaat over Bon Chassé, een ambachtelijke ijsmaker die al meer dan 24 jaar op zoek is naar eerlijke en zuivere smaken. Ze gebruiken biologische en natuurlijke grondstoffen, zoals fruit, en streven naar eerlijke handel, respect voor de natuur, het milieu en dierenwelzijn. De ijsproductie begint met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die voldoen aan hun strenge maatstaven. Ze hebben ook een grote verscheidenheid aan fruitrassen rondom hun productieruimte, evenals hoogstam appelbomen die ze aan het opkweken zijn. Ze halen exotische ingrediënten van over de hele wereld, zoals cashewnoten uit Kenia en hazelnoten uit Sicilië. Bon Chassé biedt ook ijs aan voor evenementen en heeft een vloot van meer dan 20 unieke antieke ijswagens. Ze maken meer dan 250 soorten en smaken schepijs en leveren aan ijssalons, franchisenemers, banketbakkers, delicatessen- en natuurvoedingswinkels en de horeca.

Wil je weten wat cooldesserts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van cooldesserts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij cooldesserts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je cooldesserts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar cooldesserts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. cooldesserts

Bezoekers bekeken ook