Constar Betonwaren B.V.

Constar Betonwaren B.V. is een Betoncentrale gelegen aan Zuiderhavenweg 56 in Tiel.

Meer informatie over Constar Betonwaren B.V. in Tiel

Constar is de grootste producent van betonnen bedrijfsvloerplaten in Nederland. Ze produceren al meer dan 35 jaar betonplaten en -blokken op vier locaties in het land. De meest verkochte betonplaat heeft afmetingen van 199,5 cm x 199,5 cm, met een kleine afstandhouder aan beide zijden van 2,5 mm, waardoor de platen niet te strak tegen elkaar aan komen te liggen. De plaat is gemaakt van hoogwaardig beton en heeft wapening. Bij het leggen van de betonplaten moeten bepaalde legvoorschriften worden gevolgd, zoals het gebruik van zand met een permanente draineerfunctie en een minimale proctorwaarde van 98% voor de mate van verdichting van het legbed. Constar biedt ook de mogelijkheid om betonproducten gemakkelijk online te bestellen. Het bedrijf heeft vier locaties in Nederland, namelijk in Amsterdam, Meppel, Tiel en Waalwijk.

Wil je weten wat Constar Betonwaren B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Constar Betonwaren B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Constar Betonwaren B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Constar Betonwaren B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Constar Betonwaren B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Constar Betonwaren B.V.

Bezoekers bekeken ook