CBA Tiel

CBA Tiel is een Bouwbedrijf gelegen aan Voltastraat 4 in Tiel.

Meer informatie over CBA Tiel in Tiel

CBA Tiel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de volledige afbouw en wordt geleid door Bert Arendonk. Ze hebben een team van ervaren medewerkers en leveren de beste kwaliteit. Ze zijn regelmatig op zoek naar versterking van hun team en hebben vacatures beschikbaar. CBA Tiel realiseert afbouwprojecten in heel Nederland voor diverse soorten gebouwen, zoals kantoren, scholen, autogarages, hotels en fabriekshallen. Ze bieden verschillende diensten aan, waaronder het plaatsen van metalstud wanden, systeemplafonds, timmerwerken en luxewanden. Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijke ondersteuning en betrokkenheid bij elk project. Ze hebben één contactpersoon die u informeert en begeleidt gedurende het hele project en nodigen u graag uit voor een kop koffie om alles te bespreken. Op hun website kunt u enkele van hun projecten bekijken, zoals metalstud wanden in Reeuwijk en luxewanden in Rotterdam.

Wil je weten wat CBA Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CBA Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CBA Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CBA Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar CBA Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CBA Tiel

Bezoekers bekeken ook