Carpetright Tiel

Carpetright Tiel is een Vloerenwinkel gelegen aan Buitenbulkweg 5 in Tiel.

Meer informatie over Carpetright Tiel in Tiel

Carpetright biedt momenteel 50% korting op de PVC vloer Ravenna Visgraat Beige & Naturel. Naast deze aanbieding biedt Carpetright ook advies aan huis aan, waarbij een thuisadviseur je voorziet van het beste advies bij jou thuis. Als je liever de producten wilt bekijken in een van de winkels, kun je een winkelafspraak maken waarbij een adviseur van Carpetright tijd reserveert om al je vragen te beantwoorden en je van het juiste advies te voorzien. Carpetright heeft ook een nieuwsbrief waar je je voor kunt aanmelden om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe producten, onderhoudstips en aanbiedingen.

Wil je weten wat Carpetright Tiel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Carpetright Tiel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Carpetright Tiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Carpetright Tiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Carpetright Tiel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Carpetright Tiel

Bezoekers bekeken ook