CarFix T&S

CarFix T&S is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Bellstraat 3 in Tiel.

Meer informatie over CarFix T&S in Tiel

CarFix T&S is een autobedrijf dat verschillende diensten aanbiedt, waaronder APK & onderhoud, airco service, leaseprof, onderhoud voor elektrische auto's, occasions, chiptuning, ruitservice en schadeherstel, en roetfilter reiniging. Het bedrijf onderscheidt zich door hun eerlijkheid en transparantie, waarbij ze 2 jaar garantie bieden op vervangen onderdelen en arbeid. Ze maken het onderhandelingsproces simpel en bieden ervaren monteurs met de juiste diploma's. CarFix T&S is een ambitieus bedrijf dat streeft naar continuïteit en groei, en investeert in lange termijn relaties met klanten. Klanten zijn positief over het bedrijf en waarderen de vriendelijke medewerkers en moderne apparatuur. CarFix T&S is aangesloten bij verschillende organisaties.

Wil je weten wat CarFix T&S verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CarFix T&S of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CarFix T&S? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CarFix T&S het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar CarFix T&S reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CarFix T&S

Bezoekers bekeken ook