Care For Dental

Care For Dental is een Tandarts gelegen aan Lingedijk 58 in Tiel.

Meer informatie over Care For Dental in Tiel

Tijdens een eerste bezoek aan Care for Dental werd de persoon direct goed geholpen en besloot meteen over te stappen naar deze tandartspraktijk. Voor het maken van een afspraak kan er telefonisch contact worden opgenomen. Daarnaast is er de mogelijkheid om contact op te nemen voor vragen of informatie. Bij spoed kan er ook hulp worden geboden. Care for Dental heeft ruime parkeergelegenheid en biedt gebitsrestauratie aan in één dagbehandeling. Vanaf 1 januari 2021 ontvangen klanten afspraakherinneringen per e-mail in plaats van per SMS. Verder zijn ze geopend voor alle behandelingen en worden er voorafgaand aan een afspraak vragenlijsten over corona gestuurd die ingevuld moeten worden. Het tandheelkundig team bestaat uit tandartsen, preventie-assistenten, implantologen, tandarts-assistenten en mondhygiënisten. Ze bieden onder andere behandelingen aan op het gebied van tandheelkunde, beugels en implantologie. Voor het maken van een afspraak kan er gebeld worden naar het nummer 0344 633 434. Care for Smile is een initiatief van Care for Dental waarbij ze binnen één dag een nieuw, stralend gebit kunnen realiseren. De tandartspraktijk vindt het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en neemt de tijd voor uitleg en behandeling. Ze hebben specialisme in het behandelen van angstpatiënten en kinderen. Care for Dental biedt professionele mondzorg en heeft alle disciplines en specialismen onder één dak. De openingstijden variëren en het team van Care for Dental zet zich dagel.

Wil je weten wat Care For Dental verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Care For Dental of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Care For Dental? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Care For Dental het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Care For Dental reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Care For Dental

Bezoekers bekeken ook