Cafetaria De Tol

Cafetaria De Tol is een Restaurant gelegen aan Medelsestraat 25 in Tiel.

Meer informatie over Cafetaria De Tol in Tiel

Welkom op de website van Cafetaria de Tol in Tiel! Hier kunt u ons menu bekijken en direct bestellen. Onze klanten geven ons 5 sterren na 324 beoordelingen, dus bestel en ervaar het zelf! Meld u aan voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bestel via onze website of app en krijg een gratis product. Download onze app voor Android en iOS om sneller en eenvoudiger te bestellen. Bekijk ook onze populaire gerechten en bestel direct. Helaas is de website op dit moment gesloten.

Wil je weten wat Cafetaria De Tol verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria De Tol of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria De Tol? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria De Tol het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Cafetaria De Tol reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria De Tol

Bezoekers bekeken ook