Cafetaria De Fijnproever

Cafetaria De Fijnproever is een Snackbar gelegen aan Hogestraat 55 in Tiel.

Meer informatie over Cafetaria De Fijnproever in Tiel

Bij Cafetaria de Fijnproever kun je nu een speciale aanbieding krijgen: 3 personen kunnen genieten van friet en 6 snacks naar keuze voor slechts €13.95. Je kunt kiezen uit verschillende opties, zoals frikandellen, kroketten, bami, nasi of kaassoufflés. Daarnaast is er ook een grote schaal met 50 stuks bittergarnituur te bestellen voor €24.50, inclusief 4 sauzen. Bezorging is mogelijk vanaf €10,-, maar als je voor meer dan €20,- bestelt, is bezorging zelfs gratis. Je kunt zelfs bij de voordeur pinnen als je dat wilt. Het team van Cafetaria de Fijnproever bestaat uit ervaren professionals die kwaliteit leveren voor een mooie prijs. Je kunt je bestelling afhalen, maar bezorgen is ook mogelijk. Dus als je op zoek bent naar gemak en kwaliteit, bestel dan snel bij Cafetaria de Fijnproever in Tiel.

Wil je weten wat Cafetaria De Fijnproever verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria De Fijnproever of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria De Fijnproever? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria De Fijnproever het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Cafetaria De Fijnproever reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria De Fijnproever

Bezoekers bekeken ook