Café-Restaurant De Pyramide

Café-Restaurant De Pyramide is een Restaurant gelegen aan Koninginnestraat 15A in Tiel.

Meer informatie over Café-Restaurant De Pyramide in Tiel

Bij De Pyramide kun je online bestellen in vier stappen. Eerst controleer je met je postcode of ze bij jou bezorgen. Vervolgens kies je je maaltijd en ga je veilig afrekenen. Als laatste wens je iedereen een smakelijk eten! Het restaurant bevindt zich aan de Koninginnestraat 15A in Tiel. Je kunt ze ook bellen op 0344695507. Ze zijn geopend van maandag tot en met zondag van 17:00 tot 23:00 uur, behalve op woensdag. Je kunt de gratis app downloaden en betalen kan op verschillende manieren.

Wil je weten wat Café-Restaurant De Pyramide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café-Restaurant De Pyramide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café-Restaurant De Pyramide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café-Restaurant De Pyramide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Café-Restaurant De Pyramide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café-Restaurant De Pyramide

Bezoekers bekeken ook