Cafe de Merckt

Cafe de Merckt is een Café gelegen aan Plein 37 in Tiel.

Meer informatie over Cafe de Merckt in Tiel

Op het zonnige terras van De Merckt kun je heerlijk genieten van de buitenlucht. De gigantische parasols bieden beschutting tegen de zon en zijn voorzien van terrasverwarming voor de koudere avonden. Sinds november 2020 is er ook een verwarmd winterterras waar je kunt ontspannen bij de open haard met een warme chocomel of kunt genieten van een van de 12 speciaalbieren op de tap. De Merckt is de ideale plek voor iedereen die van gezelligheid houdt. Daarnaast biedt De Merckt een divers aanbod aan activiteiten, zoals lunchen, dineren, borrelen en feestjes. Het team staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat je je als gast helemaal thuis voelt. Op vrijdag en zaterdag kun je na tien uur genieten van de beste DJ's en dansen op de lekkerste muziek van de jaren 90 tot nu.

Wil je weten wat Cafe de Merckt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafe de Merckt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafe de Merckt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafe de Merckt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Cafe de Merckt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafe de Merckt

Bezoekers bekeken ook