Businesstelefoon.nl

Businesstelefoon.nl is een Computerservice gelegen aan Faradaystraat 14-02 in Tiel.

Meer informatie over Businesstelefoon.nl in Tiel

Telefonie via het internet is een betrouwbare optie voor bedrijven, waarbij de dure vaste lijnkosten worden vermeden. Het is flexibel in gebruik, waardoor werknemers hun toestel kunnen meenemen en op elke internet aansluiting kunnen werken met behoud van hun externe en interne nummer. Daarnaast zijn er talloze doorschakelmogelijkheden, zoals gratis voicemail per toestel of per groep naar een mailadres naar keuze, en kunnen alle gesprekken gratis worden opgenomen. Bij Businesstelefoon.nl wordt uitgebreide service geboden, waarbij de juiste toestellen worden geleverd en geïnstalleerd voor elke werkplek. Bovendien kunnen alle nummers, inclusief buitenlandse nummers, worden meegenomen. Ook wordt een gratis Dell Latitude E5550 laptop aangeboden, inclusief specificaties zoals Windows10 Pro, Intel i5 processor, 8 GB intern geheugen en een 240GB SSD. Businesstelefoon.nl is gevestigd in Tiel en heeft openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur. Bij storingen kan er altijd gebeld worden naar het telefoonnummer 06-53384478. Er is ook computerhulp beschikbaar, waarbij de uitleg wordt gegeven over het installeren van het programma Anydesk.

Wil je weten wat Businesstelefoon.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Businesstelefoon.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Businesstelefoon.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Businesstelefoon.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Businesstelefoon.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Businesstelefoon.nl

Bezoekers bekeken ook