BuitenSporig! eten en drinken

BuitenSporig! eten en drinken is een Restaurant gelegen aan Stationsplein 1 in Tiel.

Meer informatie over BuitenSporig! eten en drinken in Tiel

In het karakteristieke stationsgebouw van Tiel is het maatschappelijk verantwoord en biologisch restaurant BuitenSporig! gevestigd. Het bijzondere aan dit restaurant is dat alle horecafuncties worden vervuld door medewerkers met een verstandelijke of lichamelijke handicap, een psychiatrische hulpvraag of een andere beperking, samen met hun begeleiders. Het restaurant biedt biologische gerechten aan en de opbrengsten komen ten goede aan de zorg. Bezoekers worden verwelkomd als speciale gasten in deze buitengewone maatschappelijke onderneming. Het restaurant is te vinden aan het Stationsplein 1 in Tiel, met goede parkeergelegenheid en een treinstop voor de deur.

Wil je weten wat BuitenSporig! eten en drinken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BuitenSporig! eten en drinken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BuitenSporig! eten en drinken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BuitenSporig! eten en drinken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar BuitenSporig! eten en drinken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BuitenSporig! eten en drinken

Bezoekers bekeken ook