Bross Handel BV

Bross Handel BV is een Metaalbedrijf gelegen aan Buitenbulkweg 2 in Tiel.

Meer informatie over Bross Handel BV in Tiel

Bross Handel BV is een van de grootste aanbieders van sandwichpanelen in Nederland. Ze bieden verschillende soorten panelen aan, zoals trapezium- of ronde golfuitvoeringen, die geschikt zijn voor verschillende gebouwen zoals bedrijfspanden, stallen, magazijnen, kantoorpanden en woningen. De panelen hebben een uitstekende isolatiewaarde en zijn restpartijen van Arcelor Mittal. Bross Handel heeft al 30 jaar ervaring in de verkoop en montage van sandwichpanelen en biedt gedegen advies en projectbegeleiding aan. Daarnaast bieden ze zetwerk aan en kunnen ze detailtekeningen van projecten maken in AUTOCAD. Het aanbod van panelen is leverbaar in verschillende lengtes en coatingen. Bross Handel heeft een groot assortiment dak- en wandpanelen, waarbij de dakpanelen een isolerende, brandwerende en brandvertragende functie hebben en geschikt zijn voor ruimtes met een lage of middelhoge luchtvochtigheid. Ze bieden ook kouddakplaten aan voor een snelle afwatering. Bross Handel heeft zowel A- als B-keuze sandwichpanelen, waarbij de B-keuze panelen voordeliger zijn in prijs. Ze hebben een zaagservice en bieden concurrerende prijzen.

Wil je weten wat Bross Handel BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bross Handel BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bross Handel BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bross Handel BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Tiel. Opzoek naar Bross Handel BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bross Handel BV

Bezoekers bekeken ook